Over ons

A-Team Zorg is een zorgteam dat meer dan 10 jaar bestaat. Een verzorgingsteam dat 24/7 zorgmomenten verzorgd voor onze klanten en patiënten.

In overleg met cliënten en eventueel hun familie kiezen we zorgvuldig de zorgmomenten zodat optimale zorg gegarandeerd kan worden.

A-Team Zorg is 24 uur per dag bereikbaar en dat maar liefst 365 dagen per jaar. Tevens bieden wij alarmsystemen, zodat onze cliënten altijd in direct contact met ons kunnen staan.

Onze zorgverleners zijn allen gescreend en gecertificeerd, zodat onze zorg naadloos aansluit bij de behoeften van onze cliënten. Zo kan een vertrouwde samenwerking tussen cliënt en zorgverlener ontstaan. Al onze zorgverleners zijn gecertificeerd van niveau 1 tot en met 5.

Door onze intensieve zorg, kunnen wij regelmatig onze cliënten weer van de zorginstelling begeleiden naar een veilige thuisomgeving. Onze zorgverleners sturen altijd aan op zelfredzaamheid, zodat klanten weer snel op eigen benen kunnen staan, en langzaam de zorg na enige tijd afgebouwd kan worden, mocht hier behoefte aan zijn. Tevens kunnen wij de indicatiestelling verzorgen, en begeleiden wij dit proces.

Groep en Individu
Groepsverzorging en individuele verzorging behoren tot onze kerntaken. Al onze zorgverleners zijn getraind om een ideale dagindeling en dagbesteding te bewerkstelligen. De dagindeling omhelst een stukje verzorging, maar kan ook creatieve elementen bevatten, of een heerlijke lange of korte wandeling in de omgeving.

Wij hebben uitstekende contacten met lokale vervoersbedrijven, inclusief taxivervoer kwalificaties.

Getraind Personeel
Al onze medewerkers, dienstdoende personeel en zorgverleners nemen deel aan onze verplichte interne opleidingen. Onze interne opleidingen zijn zowel praktisch als theoretisch.

ADRES:

Zuiderweg 100
2289 BR Rijswijk

TELEFOONNUMMER:

070-7858086

EMAIL:

info@ateamzorg.nl

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie:

Tel:

070-7858086

Email:

info@ateamzorg.nl