070-7858086 / 06-39333349
Over ons

A-Team Zorg is een zorgteam dat meer dan 10 jaar bestaat. Een verzorgingsteam dat 24/7 zorgmomenten verzorgd voor onze klanten en patiënten. Bij A-Team Zorg brengen wij de Oosterse ouderenzorg nader tot de Westerse wereld. Veel van onze basisprincipes van ouderenzorg liggen dan ook in het Oosten.

In overleg met cliënten en eventueel hun familie kiezen we zorgvuldig de zorgmomenten zodat optimale zorg gegarandeerd kan worden.

A-Team Zorg is 24 uur per dag bereikbaar en dat maar liefst 365 dagen per jaar. Tevens bieden wij diverse alarmsystemen, zodat onze cliënten altijd in direct contact met ons kunnen staan.

Onze zorgverleners zijn allen gescreend en gecertificeerd, zodat onze zorg naadloos aansluit bij de behoeften van onze cliënten. Zo kan een vertrouwde samenwerking tussen cliënt en zorgverlener ontstaan. Al onze zorgverleners zijn gecertificeerd van niveau 1 tot en met niveau 6.

Groep en Individu
Groepsverzorging en individuele verzorging behoren tot onze kerntaken. Al onze zorgverleners zijn getraind om een ideale dagindeling en dagbesteding te bewerkstelligen. De dagindeling omhelst een stukje verzorging, maar kan ook creatieve elementen bevatten, of een heerlijke lange of korte wandeling in de omgeving.

Wij hebben uitstekende contacten met lokale vervoersbedrijven, inclusief taxivervoer kwalificaties.

Getraind Personeel
Al onze medewerkers, dienstdoende personeel en zorgverleners nemen deel aan onze verplichte interne opleidingen. Onze interne opleidingen zijn zowel praktisch als theoretisch.

mijn ervaringen met A Teamzorg? Ze zijn geweldig! hoe druk ze het ook hebben, ze nemen de tijd voor mij.

 

Carol V.

Lief personeel voor onze senioren

 

Jeniffer A.

Super bedrijf, fijne medewerkers

 

Karin K.

Neem vandaag nog

 

contact op

Tel:

070-7858086

06-39333349

Email:

info@ateamzorg.nl

Adres:

Leyweg 1262,

2545HK Den Haag