070-7858086 / 06-39333349
Diensten

Diensten die wij leveren

Maatschappelijke ondersteuning, geld- en regelzaken, Zorg in buitenland, Vervoer, Persoonlijke verzorging, Verpleging, Individuele begeleiding, Nachtzorg en 24-uurzorg, Palliatieve zorg

Zelfredzaamheid

Daar wij altijd aansturen op zelfredzaamheid in ons begeleidingstraject, levert dit de beste kansen voor al onze cliënten. Menig succesverhaal ligt hieraan ten grondslag, daar wij vele cliënten van verzorgingstehuis weer naar een veilige thuis omgeving hebben kunnen begeleiden. Het zelfredzaam maken van onze cliënten behoort dan ook tot onze doelstellingen.

Groepsbegeleiding & Individuele Begeleiding

De meeste van onze klanten worden individueel verzorgd en begeleid, echter groepsbegeleiding behoord ook tot de mogelijkheden.

Wij zorgen ervoor dat al onze klanten de beste begeleiding krijgen die op hun persoonlijke behoeften zijn afgestemd. Zo kunnen we plannen voor een bezoek aan een museum, of de lokale bibliotheek. Samen winkelen, en gezellig samen koken. Ook organiseren we regelmatig culinaire avonden. Wandelingen naar het park, of het strand zijn altijd welkom bij vrijwel al onze cliënten. Uiteraard behoren winkelen en de boodschappen doen tot de wekelijkse behoeften, die onze medewerkers verzorgen.

Alarmnummer & Systeem

Wij kunnen al onze klanten voorzien van een alarmsysteem zodat zij altijd gegarandeerd zullen zijn van benodigde hulp in noodsituaties. Onze zorgmomenten zijn 24 uur per dag beschikbaar, en ons team staat 365 dagen per jaar paraat. Het alarmnummer is 24/7 beschikbaar.

Onze Teams

Onze diverse medewerkers variëren van niveau 1 t/m niveau 6. Al onze zorgverleners en verpleegkundigen dienen gebruik te maken van onze verplichte theoretische en praktische interne opleidingen. Wij werken uitsluitend met BIG-geregistreerde zorgverleners.

Vervoer

Wij hebben uitstekende contacten met alle lokale vervoerders, en hebben taxivervoer kwalificaties zodat een ritje in de omgeving of een uitstapje verder weg verzorgd kan worden.

Neem vandaag nog

 

contact op

Tel:

070-7858086

06-39333349

Email:

info@ateamzorg.nl

Adres:

Leyweg 1262,

2545HK Den Haag